Lajme

 • Pipetë serologjike

  Pipetë serologjike

  1. Materiali: polistiren me cilësi të lartë (GPPS) 2. Muri i brendshëm është i lëmuar dhe transparent, i cili mund të zvogëlojë në mënyrë efektive lëngun e varur në mur. 3. Përdoret kryesisht për të matur me saktësi një vëllim të caktuar lëngu, shkalla është e saktë dhe Shtohet shkalla negative me kapacitet shtesë, e cila është...
  Lexo më shumë
 • QINGDAO AMA CO., LTD Produktet e kulturës celulare

  QINGDAO AMA CO., LTD Produktet e kulturës celulare

  Production environment: production in 100,000-class clean workshop Production raw materials: high-quality polystyrene (GPPS) Production process: The product design is exquisite, the model is complete, precisio...
  Lexo më shumë
 • Qingdao AMA Co, Ltd Produkte të reja

  Qingdao AMA Co, Ltd Produkte të reja

  3.5cm glass bottom cell culture dishes 3.5cm glass bottom cell culture dish  clear color 3.5cm glass bottom cell culture dish  black color TC Advanced treatment / Pseudo-collagen treatment ★Color: transparent, black ★Apply borosilicate glass to a hollow 3.5 cm PS material culture dish; ★The gl...
  Lexo më shumë
 • produkte trajtimi me lidhje ultra të ulët

  produkte trajtimi me lidhje ultra të ulët

  Production environment: production in 100,000-class clean workshop Production raw materials: high-quality polystyrene (GPPS) Production process: The product design is exquisite, the model is complete, precision forming, no chemical addition. Strictly implement the four i...
  Lexo më shumë
 • Produkte sipërfaqësore të serisë “Root”.

  Produkte sipërfaqësore të serisë “Root”.

  The origin of "Root" The "Root" series products have been researched and developed by the  QINGDAO AMA CO, LTD. R&D team, painstakingly produced with the ultimate ingenuity, and finally meet you on the occasion of the 30th anniversary of QINGDAO AMA CO, LTD. The 'Roo...
  Lexo më shumë
 • Pllakat Elisa

  Pllakat Elisa

  Lëndët e para: polistireni (GPPS), polipropileni (PP) 1. Gama e plotë e specifikimeve 2. Lartësia e pusit është konsistente, fundi është i sheshtë dhe uniform dhe është i lehtë për t'u vëzhguar 3. Trashësia e pusit është uniforme , madhësia e pusit është uniforme, dhe stabiliteti midis tufave është ...
  Lexo më shumë
 • Produkte të reja

  Produkte të reja

  Pllaka UV e mikropllakave të analizës UV lejon që drita UV me gjatësi vale 80%, 260 nm/280 nm të kalojë përmes ndërfaqes së saj me fund të sheshtë, duke përdorur këtë veçori për të përcaktuar sasinë e përmbajtjes dhe pastërtisë së acidit deoksiribonukleik (ADN) dhe proteinës (Proteinës) Specifikimet: 96 e sheshtë e qartë Pllakë UV e poshtme, pllakë UV e zezë 96 pus...
  Lexo më shumë
 • Pjata e kulturës së qelizave të kësaj ndërmarrje në Qingdao mund të shitet për 55 CNY

  Pjata e kulturës së qelizave të kësaj ndërmarrje në Qingdao mund të shitet për 55 CNY

  Çmimi i një pjate të zakonshme me kulturë polistireni në treg është vetëm një CNY dhe Qingdao Jindian Biochemical Equipment Co., Ltd. shet më shumë se 55 juanë duke përdorur teknologjinë e kulturës. Produkti i jashtëzakonshëm ka bërë teknologji të lartë dhe vlerë të shtuar të lartë. Sekreti i Kodit të Artë qëndron në vazhdimësi...
  Lexo më shumë
 • Ultra -Low detyrueshme enët

  Ultra -Low detyrueshme enët

  -të ulët Ultra enët detyrueshme janë përdorur në kulturën pezullimit. Për shembull, kultura qelizore fetusit, kultura qelizore tumorit, kulturës qelizore neurosphere, pronat shtojcën anti-celular, mund të nxisin kulturën 3D qelizore sferë, kultura qelizore të gjakut të bardhë, studimin e monociteve, limfocitet, qelizat gjigante fagocitare ose të tjera ...
  Lexo më shumë
 • pictures në ngarkim

  pictures në ngarkim

  Lexo më shumë
 • Customer vizituar fabrikën tonë

  Customer vizituar fabrikën tonë

  Pas negociatave, të dyja palët nënshkruan një marrëveshje
  Lexo më shumë
 • Pjata e kulturës së qelizave të kësaj ndërmarrje në Qingdao mund të shitet për 55 CNY

  Pjata e kulturës së qelizave të kësaj ndërmarrje në Qingdao mund të shitet për 55 CNY

  Çmimi i një pjate të zakonshme me kulturë polistireni në treg është vetëm një CNY dhe Qingdao Jindian Biochemical Equipment Co., Ltd. shet më shumë se 55 juanë duke përdorur teknologjinë e kulturës. Produkti i jashtëzakonshëm ka bërë teknologji të lartë dhe vlerë të shtuar të lartë. Sekreti i Kodit të Artë qëndron në vazhdimësi...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!