KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

  • guanyu

Qingdao AMA CO., LTD, biyèné dikenal minangka Qingdao Alpha Medical Equipment Co., Ltd., iki diadegaké ing taun 1992. Perusahaan wis setya kanggo pangembangan, Pabrik lan Advertisement saka produk medical nganggo kanggo rumah sakit lan Laboratorium. Produk kalebu bakteri, Consumables kultur sèl, Disposables laboratorium, swabs test meteng, tabung koleksi getih vakum, lan liwati ISO9001, ISO13485 lan sertifikat CE. sertifikat wis dikenali dening sistem kualitas internasional ......

Read More

News & Events

Tampilan Online Chat!