kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

  • guanyu

QINGDAO Ama CO., LTD, baheulana kawanoh salaku Qingdao Alpha Médis Equipment Co., Ltd., didirikan dina 1992. Pausahaan ieu komitmen kana ngembangkeun, pabrik jeung diobral produk médis disposable keur rumah sakit sarta laboratorium. Produk kaasup baktéri, consumables budaya sél, disposables laboratorium, swabs test kakandungan, tabung kempelan nyeuseup getih, sarta diliwatan ISO9001, ISO13485 jeung sertifikasi CE. sertifikasi geus dipikawanoh ku sistem kualitas internasional ......

Maca deui

News & Kajadian

WhatsApp Online Chat!