Prezantimi

Qingdao Jindian Biochemical Equipment Co., Ltd. was established in 1992, formerly known as Qingdao Alfa Medical Devices Co., Ltd. The company is committed to the development, manufacture and sale of disposable medical supplies in hospitals and laboratories.

Kompania i përket cilësisë së produktit si jeta e kompanisë, vazhdimisht prezanton pajisje të përparuara të teknologjisë, risi të pavarur, përmirëson cilësinë e produktit dhe nivelin profesional teknik, përpiqet për përsosmëri, dhe krijon një grup të sistemit të kontrollit të rreptë të cilësisë të brendshëm, në përputhje me standardet e sistemit të cilësisë ndërkombëtare , dhe ka kaluar ISO9001, ISO13485 dhe CE. Certifikimi është njohur nga sistemi i cilësisë ndërkombëtare. 

Pas gati 30 viteve të zhvillimit, kompania ka bërë një ndërmarrje e njohur në prodhimin e konsumit mjekësore dhe laboratorike në Kinë, dhe ka arritur rezultate të shkëlqyera në tregun ndërkombëtar. Aktualisht, ka një numër të madh të konsumatorëve dhe shpërndarësit në mbarë vendin, duke arritur një shërbim me një ndalesë të prodhimit dhe shitjes.

Jindian kushton vëmendje të madhe në ndërtimin e kulturës korporative me njerëz të orientuar dhe metodat moderne të menaxhimit, respekton plotësisht dhe ushtron krijimtarinë e punonjësve, dhe krijon një platformë të mirë për punonjësit për të "bëjë të mirën e tyre dhe të bëjë të mirën e tyre". Vazhdimisht respektimi të cilësisë së produktit me cilësi të lartë dhe të performancës me kosto të lartë, ne mënyrë aktive të kryer bashkëpunime të ndryshme të tilla si OEM dhe ODM për të siguruar më shumë produkte me cilësi të lartë për shoqërinë. Ne sinqerisht ju mirëpresim për të bashkëpunuar me kompaninë për të bashkëpunuar me ne.

123214324 (1)
123214324 (2)
123214324 (5)

WhatsApp Online Chat!